LEGO Fortnite sets onthuld

LEGO en Epic Games hebben samen de nieuwe LEGO Fortnite sets onthuld, perfect voor zowel bouwliefhebbers als fans van het populaire spel Fortnite. Na de lancering van de LEGO Fortnite spelmodus vorig jaar, werd er al heel erg hard geduimd over de komst van de echt bouwsets. Want daar zouden ze heel veel Fortnite fans heel blij mee maken!
Nu is het zover: vier iconische sets brengen de virtuele wereld van Fortnite naar de echte wereld.

Durrr Burger

De LEGO® Fortnite Durrr Burger (77070) bouwset is de toevoeging voor elke Fortnite fan. Deze set brengt het bekende Durrr Burger restaurant tot leven met gedetailleerde elementen zoals de uitgestoken tong en de olijf op een tandenstoker. Na het bouwen vormt deze speelgoedhamburger een grappig displaymodel dat gamefans met trots in hun kamer kunnen neerzetten.
De adviesleeftijd is 9+.

Supply Llama

De LEGO® Fortnite Supply Llama (77071) is gebaseerd op het populaire Fortnite personage en bevat tal van accessoires zoals een Grappler, Slurp Juice en Dynamite. De beweegbare kop en bek voegen extra speelplezier toe, en na het bouwen wordt het een vrolijk stukje LEGO decoratie.

De adviesleeftijd is 12+.

Peely Bone

De LEGO® Fortnite Peely Bone (77072) bouwsetis een must-have voor volwassen Fortnite fans. Deze set bevat beweegbare armen en accessoires zoals een Peely Pick Pickaxe en een Paint Launcher. Dankzij de displaystandaard met naamplaatje kan deze bananenfiguur eenvoudig worden neergezet in een gamekamer, slaapkamer of kantoor.

De adviesleeftijd is 18+.

Battle Bus

De LEGO® Fortnite Battle Bus (77073) is een ultieme set voor Fortnite fans. Deze gedetailleerde bouwset bevat negen minifiguren zoals Battalion Brawler, Adventure Peely en Brite Bomber. Met accessoires zoals Slurp Juice en Grappler kunnen fans genieten van urenlang bouw- en speelplezier.

De adviesleeftijd is 10+.

Waar koop je LEGO Fortnite

Fortnite blijft maar uitbreiden naar zowat elke mogelijke vorm van entertainment. Deze vier nieuwe sets worden op 1 oktober uitgebracht en zijn nu beschikbaar voor pre-order.

Dit zijn de LEGO adviesprijzen en je kunt ze bij LEGO pre-orderen!

  • Battle Bus: € 99,99
  • Peely Bone: € 99,99
  • Durrr Burger: € 14,99
  • Supply Llama: € 39,99